Подкрепи Stosport, като се включиш в проекта “Изрази позиция или рекламирай бизнес”! 

 • – Искаш да подкрепиш Stosport?
 •  
 • – Фен си на даден отбор и искаш мнението ти по горещи теми да достигне до повече хора? /А защо не и до самия клуб/
 •  
 • – Искаш да споделиш иновативна своя идея пред много хора?
 •  
 • – Просто искаш да коментираш последния или предстоящия мач, играчите, схемите, треньора, трансферите, като по този начин подкрепиш Stosport?
 •  
 • – Имаш бизнес, омръзнало ти е от неефективни реклами и желаеш да организираш ефективна и изгодна рекламна кампания?

Ако отговорът ти на поне един от въпросите по-горе е “Да”, инициативата на Stosport “Изрази позиция или рекламирай бизнес” ще те заинтригува. 

Подкрепяйки Stosport, Вие ще получите възможността да изразите пред нашата аудитория, наброяваща над 100 000 месечни преглеждания, Вашата позиция/мнение по избрана от Вас тема – любим отбор, играчи, треньори, трансфери, клубни проблеми или друго /дори извън спорта/. Собствениците на бизнеси пък ще имат възможността да рекламират ефективно и изгодно своята дейност.

Вашата позиция/мнение по спортен или друг въпрос или пък рекламна кампания, се популяризира посредством банер, позициониран на най-видимите места в Stosport.

 • – За позиция/мнение: Stosport изработва банер с ясна и четлива визуализация на написаното, вкл. име, фамилия и град плюс линк към статия с цялата позиция/мнение 
 •  
 • – За рекламна кампания: Stosport изработва рекламен банер с линк към Вашия уебсайт

 

“Изрази позиция” предлага общо 4 пакета, от които можете да избирате. Пакетните варианти в “Рекламирай бизнес” са 3.

Пакети Изрази позиция:

3 000 импресии /преглеждания/ на Вашата позиция – 20.00 лв. (1 позиция)

10 000 импресии /преглеждания/ на Вашите позиции – 50.00 лв. (до 3 позиции)

25 000 импресии /преглеждания/ на Вашите позиции – 100.00 лв. (до 7 позиции)

100 000 импресии /преглеждания/ на Вашите позиции – 300.00 лв. (до 30 позиции)

Условия за ползване на пакет “Изрази позиция”

Закупувайки пакет “Изрази позиция”, освен че ще подкрепите сайта Stosport, Вие ще получите възможност да напишете своя позиция по избрана от Вас спортна /или друга/ обществена тема, а ние от своя страна ще я популяризираме в съответствие с това какъв размер на пакета сте избрали. 

Популяризацията на пакет “Изрази позиция” се получава чрез изработката от наша страна на банер, в който Вашата позиция ще бъде изписана/визуализирана ясно и четливо, като ще присъства името и фамилията на лицето, изразило позицията. Вие предварително следва да ни изпратите своята позиция по вайбър, телеграм или имейл. Написаното от Вас следва да не съдържа обидни или нецензурни думи и изрази, както и такива – уронващи престижа на дадено лице.

Банерът с Вашата позиция ще води към линк с публикация на цялата Ви позиция – има вероятност написаното от Вас да бъде по-дълго от възможното за събиране във визуалното поле на банера.

В зависимост от пакета, който сте избрали, имате възможност да изпратите повече от една позиция във времето, в което Вашите преглеждания текат. Така например, при избор на пакет с 25 000 импресии/преглеждания, Вие можете да ни изпратите до 7 Ваши позиции, които да бъдат ротирани/сменяни.

стоспорт 01 07 23 12 25
Изрази позиция - Stosport.com

Пакети Рекламирай бизнес:

15 000 месечни импресии /преглеждания/ на рекламен банер за Вашия бизнес – 90.00 лв./мес при шестмесечен договор 

60 000 месечни импресии /преглеждания/ на рекламен банер за Вашия бизнес – 300.00 лв./мес. при тримесечен договор

125 000 месечни импресии /преглеждания/ на рекламен банер за Вашия бизнес – 500.00 лв./мес. при тримесечен договор

Всеки от рекламните пакети включва безплатна изработка на рекламен банер (до веднъж месечно) и PR статия с линк, с популяризация във възможно най-видими места в Stosport в продължение на 7 дни. Статията остава в сайта и след приключване на рекламната кампания.

Условия за ползване на пакет “Рекламирай бизнес”

Закупувайки пакет “Рекламирай бизнес”, Вие ще можете да популяризирате Вашата дейност в Stosport посредством изработен от нас рекламен банер. Той може да включва визуализация и текст, само визуализация или само текст – по Ваш избор. Рекламният банер ще разполага с линк, който ще води към Вашия уебсайт.

Предлагаме различни варианти за размер на рекламния банер, като той ще бъде съгласуван спрямо Вашите предпочитания.

Общи условия

Изчислението на импресиите/преглежданията при всеки от избраните пакети се осъществява посредством програма, пълният отчет от която ще Ви бъде предоставен. 

Заплащането се осъществява по банков път, като без значение дали сте физическо лице или фирма, ще Ви бъде издадена фактура за закупуването на дадения пакет.

За повече информация или поръчка на пакет от инициативата на Stosport “Изрази позиция или рекламирай бизнес”, се свържете с нас по един от следните начини:

Телефон: 0899 00 14 00 /вкл. Вайбър и Телеграм/

Имейл: stosport.com@gmail.com